Tietoa meistä 

Tarinani

Valmistuin puuseppäartesaaniksi vuonna 1995. Muutaman vuoden jälkeen jatkoin opintojani ammattikorkeakoulussa, jossa sain muotoilijan artenomikoulutuksen ja valmistuin vuonna 2001. 

Minulla on alalta vuosien kokemus, sillä opintojeni jälkeen, ennen oman yrityksen perustamista, toimin reilun 10 vuoden ajan erilaisissa puusepän tehtävissä. Kokemusta noiden vuosien aikana kertyi niin ikkunoiden ja ovien valmistuksesta puusepänteollisuudessa kuin mittatilaustyönä tehtävästä huonekalujen ja kiintokalusteiden valmistuksesta. Muotoilijan koulutukseni antaa minulle myös hyvät valmiudet suunnitella työkohteita ja kokonaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaan. 

Kodin Puuseppäpalvelu Mannerkoski on ollut toiminnassa vuoden 2012 alusta alkaen. Yritys on koko ajan toiminut laajasti Etelä-Karjalan alueella, erityisesti Imatran seudulla. 

Tällä hetkellä

Palvelumme painottuvat pääasiassa kodin sisustusremontteihin, mutta uusien toimitilojen ja konekannan laajennusten myötä pystymme entistä paremmin vastaamaan myös asiakkaidemme muihin tarpeisiin. Tutustu tarjontaamme tarkemmin Palvelut -sivulta.

Toni Mannerkoski