Palvelumme

Kalusteasennukset

Toteutamme ammattitaidolla kohteeseen räätälöidyt kalusteasennukset. Asennamme esimerkiksi keittiöitä, liukuovikomeroita ja kylpyhuonekalusteita. Tarvittaessa teemme yhteistyötä suunnittelijanne kanssa, jotta asennukset voidaan toteuttaa yksilöllisesti ja tarpeisiinne sopivalla tavalla.

Puusepäntyöt

Ettekö löydä mieleisiänne huonekaluja kaupasta?

Toteutamme tilauksesta yksilöllisiä huonekaluja ja pienesineitä. Korjaamme ja ehostamme myös vanhoja, rikki menneitä huonekaluja. Koneet löytyvät myös pieniä sorvaustöitä varten.

Kehystykset

Yritykseltämme onnistuvat monenlaiset kehystystyöt, kuten piirustusten, maalausten, valokuvien, peilien ja sisustustaulujen kehystykset. 

Monipuolisesta kehyslistavalikoimastamme voimme yhdessä suunnitella juuri tarpeeseesi sopivan kehystyksen. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen yrityksemme toimitiloihin, jossa pääset tutustumaan listavalikoimaamme.

Sisustusremontit

Haluatteko uutta ilmettä kotiinne?

Se onnistuu helposti pintaremontilla, kuten maalin väriä vaihtamalla, trendikkäällä tapetilla tai uudella lattialla. Suunnittelemme mielellämme kokonaisuuden yhdessä kanssanne ja toteutamme remontin puolestanne.

Pihan rakenteet

Kaipaatteko pihaan tai kesämökille uutta terassia ilta-aurinkoon, kulkemista helpottavia portaita tai kulkusiltoja mäkiseen mökkimaastoon?

Toteutamme kohteeseen ja tarpeisiinne sopivat terassit, portaat, patiot ja muut pihan rakenteet valitsemastanne materiaalista. Pohjatyöt kuuluvat tarvittaessa palveluun ja kohde luovutetaan aina käyttöönne toiveidenne mukaisesti viimeisteltynä.